Wat?

Wat serveren we zoal?

De mogelijkheden zijn groot. Graag gaan we met jou in gesprek om samen te kijken of we je wensen voor je event kunnen vervullen. De offerte is altijd maatwerk. Maar om toch een idee te krijgen van wat een en ander kost, vind je onderstaand een indicatie van de minimale kosten per persoon. De prijzen zijn inclusief BTW, exclusief take away materialen, servies, uurtarief en reiskosten.


Lunch: €10

Hapjes: €5

Soep: €5

Hoofdgerecht: €15

Zoet: €5


Zoete, hartig of combi Snaaitafels: €7,50

High Mocktail: €17,50

Kookworkshop €25

Uurtarief voor cateren ter plekke: €15,-

Reiskosten: €0,19 per km

De keuze is reuze!

Onderstaand wat ideetjes. Zit er wat tussen voor jou? Laat het ons weten! Zit er niks tussen voor jou? Laat het ons weten ;-)!

Hapjes

Zachte guacamole (plantaardig)

Groengeel en boterzacht, om je vingers bij af te likken. En ook nog volledig plantaardig! Met tortillachips.

Humus met pittige chorizo

Precies zoals we hem lekker vinden: rijk op smaak gebracht met tahini.

De topping van pittige krokant gebakken chorizo geeft deze dip extra bite. Met rauwkost.

Frisse watermeloenspiesjes met feta

Zoet en zout zijn een verrukkelijk duo ;-)! Het contrast tussen de zoete watermeloen en de zoute kaas past perfect bij elkaar.

Lekker fris met een blaadje munt.

Zoete pittige nootjes

Vers geroosterd in ahornsiroop en sojasaus.


Soep

Geroosterde tomaten-tomatensoep (plantaardig)

Een warm geserveerde soep van heel veel lekker geroosterde tomaten. Geheel plantaardig. Geserveerd met Turks brood.

Zoete aardappel-aardappelsoep
Hartverwarmend, stevig en zoet-pittig, met een topping van dikke Griekse yoghurt en granaatappelpitjes. 

Geserveerd met Turks brood.

Stoof

Bloemkooltajine met harissa en ingemaakte citroen (plantaardig)

Een heerlijke combi van bloemkool, kikkererwten en tomaat.

Kruidig op smaak gebracht met homemade harissa en zelf ingelegde citroenen. Met Turks brood en een ontzettend groene salade.

Zuurvlees uit Limburg

Een klassieker!  En Ine komt uit Limburg, dus dit heerlijke stoofgerecht mag niet ontbreken: stoofvlees van grasgevoerde koeien, lekker lang gegaard in een heerlijke saus met een zoetje en een zuurtje. Met Turks brood en een ontzettend groene salade.

Romige kip-preiragout
Als je aan kipragout denkt, dan denk je aan vroeger! Ken je die nog? Dit is een onweerstaanbaar romige versie met een moderne twist van babypreitjes. Met biologische rijst en een ontzettend groene salade.

Tipsy Kersen-cheesecake 
Een zachtromige vulling op een krokante korst van chocoladekoekjes.
Extra lekker met een royale lepel kersencompote met of zonder kirsch.


Intense Chocoladetaart (plantaardig)
De meeste chocoladerige taart die je ooit hebt geproefd! Helemaal vegan.

Evt. geserveerd met slagroom (niet meer plantaardig) en vers fruit.

Mincemeattaart
Smaakvolle taart met een smeuïge vulling van home made mincemeat van krenten, rozijnen, abrikozen, noten, appel en een licht alcoholische twist. Als je deze taart een keer hebt geprobeerd, dan wil je niets anders meer. Door onze gasten wordt deze taart ook wel whisky-taartgenoemd.

Klassieke Cake
Die lust iedereen! Geserveerd met slagroom en vers fruit.

Zoet

Zoete Fruitsalade:
Lekker friszoet met limoensap, vanille en honing. Geserveerd met slagroom.